Macamana Cara Nak Atasi Masalah HB Low Semasa Hamil

Tuesday, May 7, 2019

Antara masalah utama bagi IBU HAMIL adalah masalah HB LOW.


Bila bacaan HB dalam darah rendah, itu yang menyebabkan ibu-ibu hamil mudah rasa pening, letih, lemah dan paling kita nak elakkan adalah anemia.


Macamana nak atasi masalah ini?


Jangan risau, Shaklee boleh bantu :)


Pengambilan Vitalea Iron, B-Complex dan Sustained Release Vitamin C sangat membantu mengatasi masalah HB Low di kalangan ibu hamil.


VITALEA WITH IRON FORMULA

Multivitamin wajib bagi semua orang lebih-lebih lagi bagi IBU HAMIL. Ia kaya dengan iron (zat besi), mengandungi 28 nutrisi harian lengkap, termasuk 12 jenis multivitamin dan 7 jenis multimineral penting seperti yang disarankan oleh RDA.

Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah HB Low boleh ambil sehingga 2 biji Vitalea Iron sehari


B-COMPLEX

Lengkap dengan asid folik yang sangat penting bagi pembinaan tulang dan mengelakkan kecacatan tulang belakang (spina bifida) kepada janin.

Masalah gangguan pertumbuhan saraf dan neuro ini boleh berlaku seawal minggu pertama ketika janin baru terbentuk. Oleh sebab itu, sangat disarankan untuk mengambil asid folik sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum hamil.

Setiap ibu hamil pula memerlukan sekurang-kurangnya 400 mcg asid folik setiap hari.
SUSTAINED RELEASE VITAMIN C

Vitamin C sangat diperlukan untuk menguatkan sistem imun ibu semasa hamil supaya tidak mudah demam, batuk ataupun selsema.

Selain itu, sangat bagus mengambil Vitamin C bersama-sama dengan Vitalea Iron kerana Vitamin C membantu menggalakkan penyerapan Vitalea Iron dalam badan.

Vitamin C juga menggalakkan penghasilan kolagen dalam badan dan membantu ibu hamil kekal cantik dan berseri walaupun semasa hamil.

Pengambilan Vitalea Iron, B-Complex dan Sustained Release Vitamin C setiap hari membantu menaikkan bacaan hb ibu-ibu jadi ibu-ibu tak perlu rasa risau lagi.


Yang penting, ambil setiap hari secara konsisten dan dapatkan konsultasi cara makan yang terbaik dengan Uni ya. Jom buat pesanan anda dengan Uni sekarang juga :)


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai
dan pelbagai manfaat lain?
Jom sertai Team Bisnes kami yang mempunyai kumpulan sokongan yang aktif dan sentiasa positif, kelas online percuma serta 100% guide from Zero to Hero.
Anda juga boleh mendapatkan sebarang rangkaian produk Shaklee
terus daripada Uni.
Hubungi Uni untuk mendapatkan produk Shaklee dengan konsultasi percuma dan eksklusif serta bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee dan 100% guide from Zero to Hero sehingga anda jana extra income 3-4-5 angka dengan Shaklee.

Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)


Siti Munirah (Uni)
Call : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/NakJoinTeamBisnesUni
COD Johor di Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari
***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.
Be First to Post Comment !