Top Social

ESP - Shaklee Difference

Monday, March 18, 2019Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. 


Hakikatnya, pengasingan protein yang pertama ini dicipta oleh Dr. Shaklee pada awal tahun 70-an. Kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr. Shaklee telah lama mengetahui protein soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan unggul.


Energizing Soy Protein (ESP) ini diiktiraf di seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan. 


Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non-GMO (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.


Tambahan pula, setiap 850g (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30 kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

ESP Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur - tua dan muda.


Manakala, kandungan Indeks Glisemik  (G.I.) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai untuk penghidap penyakit kencing manis.


Satu hidangan ESP Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendak lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.


Berminat untuk mendapatkan info lanjut, membuat tempahan produk Shaklee
ataupun ingin mendaftar sebagai ahli bagi menikmati lebih penjimatan
serta bimbingan secara personal daripada Uni?

Hubungi Uni segera di talian 018-7669798 atau
klik SINI untuk pautan whatsapp
COD area Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS Seluruh Malaysia setiap hari :)

***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.
Be First to Post Comment !