Cara Minum Vivix Yang Betul

Friday, July 27, 2018
Uni mula konsisten mengamalkan Vivix Shaklee bermula awal tahun 2015 dan ambil 1 sudu teh sehari. Sebelum tu ada ambil tapi on off.


Sepanjang Uni mengambil Vivix, Uni tidak mengalami sebarang perubahan yang ketara, namun yang Uni perasan adalah Uni mudah rasa mengantuk. Bayangkanlah baru pukul 9.00 pm tapi mata Uni ini sudah melekat bagai ada gam di mata. Mengantuk sangat-sangat. Bila tidur pula, tersangatlah lena sampai ke pagi :D


Uni mula konsisten mengambil Vivix atas faktor keletihan dengan urusan seharian. Letihnya sehingga tiada ruang untuk Uni melayan suami dan anak-anak, diri sendiri apatah lagi. Selepas mengambil Vivix, Uni rasa lebih bertenaga dan bonusnya, tekstur kulit terasa lebih lembut dan masalah parut jerawat saya sudah berkurangan. Yeay! :)


Selain daripada itu, Uni cuba cara lain untuk minum Vivix. Caranya Uni bancuhkan Vivix ke dalam secawan air biasa. Yang hairannya, malam itu Uni tidak boleh tidur langsung. Panasnya Subhanallah. Yang lagi pelik, Uni seorang je yang rasa begitu sedangkan suami dan anak-anak tidur tanpa sebarang masalah. Bermakna ini bukan masalah kipas.


Jadi maksudnya di sini, anda boleh sesuaikan cara pengambilan Vivix mengikut keserasian badan anda. Anda boleh cuba minum direct 1 sudu teh. Juga boleh cuba dengan cara membancuh air. Lihat yang mana serasi dengan tubuh badan anda.

Macam Uni, lebih serasi dengan terus minum direct 1 sudu teh. Suami pula lebih serasi dengan membancuh Vivix ke dalam air. 


Perlu diingatkan, apa jua supplement yang anda ambil, mestilah diseimbangkan dengan pengambilan air yang secukupnya, minimum 3 liter sehari. :)


Berminat untuk mendapatkan Vivix? Jom segera whatsapp Uni di 0187669798.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.


***********************************************************************


Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ataupun ingin mendaftar sebagai ahli
untuk lebih penjimatan? Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)

|| Siti Munirah ||
Whatsapp : +60187669798
COD Johor di :
Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS : Seluruh Malaysia setiap hari
Be First to Post Comment !