Top Social

Berniaga Juga Membantu Untuk Muhasabah Diri

Wednesday, November 8, 2017

Bila Uni berniaga ni, Uni dapat jumpa pelbagai ragam manusia, juga pelbagai kisah kehidupan yang menyentuh hati


Semua customers rapat di hati Uni. Pertamanya sebab mereka TRUST pada Uni, dan bila customers REPEAT ORDER lagi dan lagi, Uni rasa bersyukur dan seronok sebab dapat bantu customer tingkatkan tahap kesihatan masing-masing dengan produk Shaklee. Repeat order bermakna produk Shaklee serasi dan berkesan pada customer :)


Apatah lagi bila customer belikan untuk isteri, untuk suami, untuk mak ayah, untuk anak-anak, untuk atuk dan nenek, lagi buat Uni rasa, Uni mesti consult baik-baik dan beri yang terbaik. Kesihatan diri sendiri dan orang-orang yang disayangi memang jadi prioriti.


Begitu juga dengan customer yang dalam journey trying to conceive (ttc). Pun rapat di hati Uni sebab Uni dulu pun ex-ttc juga, Uni sangat faham macamana perasaan dalam hati bila kita dah berkahwin lama tapi masih belum dikurniakan rezeki anak.
Ikhtiar boleh dilakukan dalam pelbagai cara, mengambil supplement yang BERKUALITI dan yang fokus kepada MENINGKATKAN KESUBURAN suami isteri adalah salah satu daripadanya.


Pastinya rezeki anak akan Allah kurniakan bila tiba masanya yang PALING TEPAT untuk kita. Doa banyak-banyak, mohon sungguh-sungguh kepada Allah Ta'ala agar belas kasihan kepada kita dan makbulkan segala doa-doa kita, serta doa-doa mereka yang sentiasa mendoakan kita.


In shaa Allah :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Ingat Shaklee, Ingat Uni :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia
Be First to Post Comment !