Sihat dan Ceria di Usia 50-an

Monday, August 21, 2017Usia Ibu dan 55 tahun dan Ayahanda 57 tahun. Kami enjoy life in our 50s. Alhamdulillah.


Tiada rahsia tiada petua. Yang semua orang tahu kami pengamal tegar supplement semulajadi no. 1 di USA iaitu Shaklee. Bukan baru tapi dah berpuluh tahun terutamanya Vivix dan Collagen Powder. Mula guna shaklee seawal umur 31 tahun.Sebab kami yakin nak sihat, mesti tak sayang duit untuk MELABUR dan istiqamah mengamalkan supplement (pastikan yang selamat dan berkualiti) di samping jaga makan, cukup rehat, kawal stress dan juga exercise.


Gambar terbaru di Cowboy Town Tuaran tu tanpa make up tanpa editSelamat berkongsi kepada yang tersayang tanpa was-was yea :)


HEALTH IS REAL WEALTH


====================================
Credit to Master Ayahanda Haji Roslan Ghazali
====================================


Daripada perkongsian di atas, bermakna sudah lebih 20 tahun mengamalkan supplement Shaklee. Jadi yang baru nak cuba, bolehlah cuba hari ini dan jangan risau kerana shaklee dijamin sentiasa selamat, sentiasa berkesan, sentiasa semulajadi.


Rangkaian produk bukan hanya tertumpu kepada dewasa dan warga emas sahaja, tapi juga untuk kanak-kanak dan juga ibu hamil, berpantang dan menyusu


Untuk info lanjut produk mana yang sesuai, boleh wassap Uni yea :)* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Pengedar Shaklee Anda :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia
Be First to Post Comment !